25-26 листопада у м. Києві відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Стратегія стримування появи та поширення антибіотикорезистентності і раціонального використання антимікробних препаратів»

Шановні колеги!

Повідомляємо, що в рамках реалізації основних положень Глобальної стратегії ВООЗ зі стримування стійкості до антимікробних препаратів, Глобального плану дій у відповідь на зростаючу проблему стійкості до антибіотиків та до інших протимікробних препаратів, схваленого Всесвітньої асамблеєю охорони здоров’я у травні 2015 року, а також з огляду на підготовку приєднання України до мережі нагляду за антимікробною резистентностю країн Європи та Азії (CAESAR) і Європейської системи нагляду за антимікробною резистентностю (EARS-Net), Національна медична академія післядипломної освіти імені П.Л. Шупика спільно з ГО «Всеукраїнська асоціація інфекційного контролю та антимікробної резистентності» планує провести Всеукраїнську науково-практичну конференцію з міжнародною участю «Стратегія стримування появи та поширення антибіотикорезистентності і раціонального використання антимікробних препаратів», у форматі телемосту з містами Одеса, Харків, Дніпропетровськ, Львів.

В програмі конференції: доповіді представників ВООЗ, фахівців України, Республіки Білорусь, Грузії, Азербайджану, Індії та Польщі.

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі конференції, що відбудеться 25 листопада 2015 року в м. Києві (вул. Дорогожицька, 9) у Національній медичній академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика. Форум 26 листопада відбудеться у конференц-залі Бізнес Центру «Інком» за адресою  Київ, вул.. Смоленська 31-33. Початок конференції о 10:00.

Conferentchia in Kiev2

Leave a comment

Your email address will not be published.

*